Kanadyjska firma Broil King z dumą do swojej oferty wprowadza nową linię wyjątkowych wędzarni pionowych. Wędzarnia Broil King SMOKE została zaprojektowana tak aby stworzyć przepyszny autentyczny smak dymu.
Trzy niezależne ekrany wyświetlające obraz w jakości wyższej niż 4K, czy zaawansowany procesor graficzny, wzbogacający oprawę materiałów wideo o wyjątkowe efekty, to tylko niektóre z rozwiązań technologicznych nowego stud
W walce ze skutkami pandemii COVID-19 firma P&G i jej marki uruchamiają kolejną międzynarodową falę wsparcia, w ramach której przekażą środki czystości i ochrony osobistej oraz środki finansowe o łącznej wartości kilkudzi
60 proc. dużych i średnich firm przebadanych przez Instytut Outsourcingu na zlecenie ArchiDoc z Grupy OEX pracuje w oparciu o e-dokumenty. Tylko 13 proc. respondentów wdrożyło cyfrowe biuro w całej organizacji.
Szafy sterownicze i rozdzielnice elektryczne były eksportowym przebojem białostockiej spółki Automatyka-Pomiary-Sterowanie S.A. podczas targów HANNOVER MESSE 2015 w Niemczech.
Czas pandemii to bez wątpienia sprawdzian funkcjonowania biznesu, ale także moment, w którym działaniom poszczególnych marek przyglądają się konsumenci. Na co szczególnie zwracają uwagę w tzw. nowej rzeczywistości?
Także w branży gastronomicznej są biznesy “covidoodporne”, które mimo pandemii nie odnotowują spadków.
Choć szkolenia dofinansowane z Unii Europejskiej przez pewien czas nie były dostępne, rynek szkoleniowy w Polsce nie popadł w marazm.
Czasem warto racjonalnie ocenić, czy dalsze prowadzenie firmy w formule firmy rodzinnej ma sens, a jeśli nie, zdecydować się na sprzedaż. Jak się do tego zabrać?
Ruszył konkurs InPost i Fundacji Przedsiębiorczych Kobiet