Data publikacji: 2015-01-20Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Dobry stelaż gwarancją stabilności i jakości krzeseł HalexaKategoria: BIZNES, FirmaZanim powstanie wygodne, komfortowe i funkcjonalne krzesło, musi powstać je
Data publikacji: 2017-07-14Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Claire Cizaire dyrektorem ds. technologii i innowacji w MazarsKategoria: BIZNES, FirmaClaire Cizaire dołącza do Mazars jako Dyrektor ds. Technologii i Innowacji (C
Data publikacji: 2014-04-18Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Konkursy „Wygrywaj Nagrody z KAN-therm” rozstrzygnięte!Kategoria: BIZNES, FirmaWyjątkowe nagrody trafiły do rok zwycięzców konkursów „Wygrywaj nagrody z
Data publikacji: 2020-05-15Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Home office w świecie po epidemiiKategoria: BIZNES, FirmaZarówno pracownicy, jak i pracodawcy coraz częściej szukać będą rozwiązań, które pozwolą inaczej
Data publikacji: 2019-05-27Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Tikkurila Polska SA po raz czwarty z tytułem Solidnego Pracodawcy RokuKategoria: BIZNES, FirmaFirma Tikkurila Polska SA po raz czwarty otrzymała tytuł „Solidneg
Data publikacji: 2017-05-24Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Prowadzisz firmę? Weź udział w targach Gift Show Poland 2017Kategoria: BIZNES, FirmaTrwają zapisy na III edycję Gift Show Poland – największych targów bran�
Data publikacji: 2017-06-01Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Nowe Prawo wodne coraz bliżejKategoria: BIZNES, FirmaNowe Prawo wodne coraz bliżejPodczas posiedzenia Sejmu 25 maja 2017 r. odbyło się pierwsze czytanie nowej
Data publikacji: 2016-01-28Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Z blokowiska na światowe rynkiKategoria: BIZNES, FirmaW tym roku już 10-milionowa latarka polskiej marki oświetliła rynek. Wyrosły w początkach kapitalizmu, od
Data publikacji: 2020-03-09Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Polska kuchnia kotletem stoi-czas z tym skończyć-alternatywa to kuchnia roślinnaKategoria: BIZNES, FirmaJemy zdecydowanie za dużo mięsa, a to nie jest dobre ani
Data publikacji: 2014-09-03Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Warsztaty dobrego smaku. Atuty integrują i ucząKategoria: BIZNES, FirmaNie tylko uczą gotowania pod okiem najlepszych kucharzy, ale też integrują i przede wszys