Franczyzobiorcy, którzy otworzyli lodziarnię na początku tego sezonu mieli chyba jakieś przecieki z góry. Dawno nie było tak dobrego sezonu. Jesteśmy dopiero na jego półmetku, a największa w Polsce franczyzowa sieć w branży
Im lepiej znamy swoje talenty, tym bardziej spójni i wiarygodni jesteśmy w relacjach z innymi. Świadomość własnych mocnych stron ułatwia wystąpienia publiczne – zarówno w małym gronie, jak i przed dużym audytorium. W ich p
Logistyka produktów wentylacyjnych, grzewczych i klimatyzacyjnych cechuje się specyficznymi wymaganiami. Często są to wyroby o wysokiej wartości, dedykowane pod konkretne projekty inwestycyjne i wrażliwe na uszkodzenia
Rozmawiamy o innowacjach, przyglądamy się im, poznajemy i zachęcamy do implementacji w swoich organizacjach. Są jednak firmy, które innowacyjność mają w swoim DNA i swoje istnienie i sukces zawdzięczają innowacyjności.
Rośnie odsetek firm, które w najbliższych trzech miesiącach będą zatrudniać nowych pracowników. Wskazuje tak prawie 15 proc. podmiotów z sektora małych i średnich przedsiębiorstw. Maleje też grono tych, które zamierzają
Wyniki raportu Gemius „Rynek e-commerce w Polsce 2018” ujawniły, że aż 56 proc. Polaków, korzysta z usług e-sklepów.
Na produktywność i jakość pracy wpływa wiele czynników, takich jak dopływ światła dziennego i temperatura. Niezwykle ważną funkcję pełni niewidzialna, ale dająca poczucie skupienia i komfortu – akustyka. Według raport�
W Krakowie od 2013 roku działa streetfoodowy lokal, mający renomę jednego z najlepszych w Małopolsce. Niezależnie od pogody po frytki belgijskie ustawiają się długie kolejki, a stali klienci gotowi są po nie jechać z drugiego
Kwarantanna była dla polskiej gastronomii czasem próby.
Burgery dawno przestały być kojarzone z „byle jakim” jedzeniem.