Data publikacji: 2013-10-08Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Sodexo – zmiana nazwy i nowy wizerunekKategoria: BIZNES, FirmaGrupa Sodexo, międzynarodowy ekspert w obszarze usług poprawiających Jakość Życia, zmienia swó
Data publikacji: 2017-11-22Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Z czym je się biznes gastronomiczny? Warsztaty w poznańskim Idea HubKategoria: BIZNES, FirmaJak wypromować lokalny biznes gastronomiczny i w jaki sposób zdobyć
Data publikacji: 2016-10-20Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: MLP Group planuje stworzenie REIT-uKategoria: BIZNES, FirmaMLP Group planuje utworzenie funduszu w formule typu REIT wykorzystując posiadane nieruchomości magazyno
Data publikacji: 2020-03-13Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Wielkanocna motywacja pracownikówKategoria: BIZNES, FirmaObdarowywanie pracowników na wiele okazji w ciągu roku stało się już domeną współczesnej firmy. To
Data publikacji: 2016-04-12Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Rola gadżetów w budowaniu wizerunku firmyKategoria: BIZNES, FirmaBudowanie wizerunku firmy polega na umiejętnym prowadzeniu biznesu zgodnie z założoną koncepcj
Data publikacji: 2019-10-29Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Dni Przedsiębiorczości w Suwałkach. Studenci i uczniowie z wizytą w firmachKategoria: BIZNES, FirmaPoznają tajniki prowadzenia biznesu, podpatrują najnowsze te
Data publikacji: 2020-02-25Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Kawiarnie przechodzą na ekoKategoria: BIZNES, FirmaEkorewolucja w gastronomii stała się faktem.Ekorewolucja w gastronomii stała się faktem. Także branża kaw
Data publikacji: 2019-08-08Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Dobre relacje pracowników to dobre wyniki firmy. Jak budować zgrany zespół?Kategoria: BIZNES, FirmaW 2018 roku aż 31 proc. pracowników zdecydowało się zmieni
Data publikacji: 2019-08-28Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Industrial IoT – rewolucja przeoczona przez polski biznes?Kategoria: BIZNES, FirmaW momencie, w którym biznes całego świata podlega stopniowej cyfryzacji, w Pol
Data publikacji: 2017-02-15Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Menu, wystrój, komfort akustyczny – na co zwracamy uwagę w restauracjach?Kategoria: BIZNES, FirmaJedzenie, obsługa, wystrój. To kryteria, które bierzemy pod u