Data publikacji: 2018-08-16Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Henryk Kania z nową linią produktów Disney KitchenKategoria: BIZNES, FirmaZM Henryk Kania S.A. wprowadziły do sprzedaży linię wyrobów sygnowaną logo Disney K
Data publikacji: 2016-03-15Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Gran Premium – mocznik w dużych granulach z grupy PIASTKategoria: BIZNES, FirmaGran Premium – mocznik azotowy w formie dużych granul – to najnowszy produ
Data publikacji: 2018-03-28Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: „Fast” – szybko, dobrze i ze smakiemKategoria: BIZNES, FirmaFast foody kojarzą się w Polsce niezbyt dobrze. Najczęściej ze śmieciowym jedzeniem z budk
Data publikacji: 2013-10-23Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Ochrona danych osobowych w programach wsparcia sprzedażyKategoria: BIZNES, FirmaJak chronić informacje o beneficjentach programu lojalnościowego?Rosnąca świad
Data publikacji: 2018-11-08Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: JULIA KRAWCZAK Z JOBHOUSE REKRUTEREM ROKU!Kategoria: BIZNES, FirmaJulia Krawczak z agencji pracy Jobhouse, podczas XI Wieczoru Rekturera otrzymała I nagrodę w konk
Data publikacji: 2014-10-02Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Jesienna aktywność lojalnościKategoria: BIZNES, FirmaKampania Sodexo Benefits and Rewards ServicesZ początkiem września ruszyła kampania reklamowa kategorii
Data publikacji: 2018-05-08Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Dyrektor personalny na godziny w małych i średnich firmachKategoria: BIZNES, FirmaDynamiczny rozwój małej firmy z pewnością cieszy jej właścicieli. Ale rozw�
Data publikacji: 2017-11-29Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Zbigniew Sosnowski, twórca marki KROSS, wyróżniony w rankingu Liderów "Forbesa"Kategoria: BIZNES, FirmaW najnowszym, grudniowym numerze tego prestiżow
Data publikacji: 2017-11-09Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Przedsiębiorco, chcesz przyciągać młode talenty? Zadbaj o rozpoznawalność marki!Kategoria: BIZNES, FirmaJoanna Kotzian, Employer Branding Manager w HRK, przeds
Data publikacji: 2017-02-15Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Menu, wystrój, komfort akustyczny – na co zwracamy uwagę w restauracjach?Kategoria: BIZNES, FirmaJedzenie, obsługa, wystrój. To kryteria, które bierzemy pod u