Data publikacji: 2016-11-22Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Nowa odsłona systemu #Hush od Mikomax Smart OfficeKategoria: BIZNES, FirmaCicho. Funkcjonalnie. Komfortowo.Sposób pracy dynamicznie ewoluuje, stawiając w centru
Data publikacji: 2018-01-18Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Male Champions of Change-debata inaugurująca powstanie pierwszego w Polsce klubuKategoria: BIZNES, FirmaLepsze wykorzystanie talentów kobiet to inwestycja, która
Data publikacji: 2015-03-31Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Kuehne + Nagel przedłuża najem 6,1 tys. mkw. w MLP Pruszków IKategoria: BIZNES, FirmaMiędzynarodowa firma logistyczna Kuehne + Nagel, przedłużyła na kolejny o
Data publikacji: 2019-09-13Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Tu nauka staje się biznesem. innoSHARE UNIversity 2019Kategoria: BIZNES, FirmaTu nauka staje się biznesem. innoSHARE UNIversity 2019Innowatorzy, przedsiębiorczy
Data publikacji: 2018-05-02Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Dzwonią ludzie z całej Polski, pytają o riksze w kogutkiKategoria: BIZNES, FirmaRiksza z lodami na Kasprowym Wierchu? To możliwe tylko „U Lodziarzy” z Podlas
Data publikacji: 2019-08-30Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: 5 powodów, dla których warto zainteresować się gamifikacjąKategoria: BIZNES, FirmaNie każdy zdaje sobie jednak sprawę z potencjału gamifikacji – za pomocą
Data publikacji: 2020-05-07Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: KOKU Sushi ma się dobrze. Sieć gastronomiczna, która przetrwałaKategoria: BIZNES, FirmaZ pierwszego starcia z pandemią największa polska sieć sushi barów KOK
Data publikacji: 2018-03-19Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Makarun mnie przekonujeKategoria: BIZNES, FirmaPoczątkujący przedsiębiorcy często obawiają się zainwestowania w marki gastronomiczne, gdyż jest to biznes doś
Data publikacji: 2020-09-29Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Grill to nie wszystko, liczą się dodatkiKategoria: BIZNES, FirmaTo nieprawda, że sezon na grillowanie właśnie się zakończył.To nieprawda, że sezon na gril
Data publikacji: 2017-02-15Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Menu, wystrój, komfort akustyczny – na co zwracamy uwagę w restauracjach?Kategoria: BIZNES, FirmaJedzenie, obsługa, wystrój. To kryteria, które bierzemy pod u